Полезно инфо

Управление на фейсбук страница

За да привлича редовни клиенти и да пълни вашия бар или ресторант, фейсбук страницата ви е важно да бъде управлявана професионално. 

Днес тя не е просто една прищявка, а ключов елемент от дигиталния маркетинг на всяко заведение. Нейната роля е съпоставима с тази на вашия уеб сайт с разликата, че за да носи резултати тя трябва да бъде обновявана доста по-редовно. 

Това отнема време ежедневно и често коства големи усилия, защото не е лесно да измисляш, създаваш и публикуваш качествени фейсбук постове на редовна база. Освен това страницата трябва да бъде наблюдавана постоянно, за да се взаимодейства навреме с клиентите, които коментират и задават въпроси. 

Защо не се доверите на професионалист?

Вместо да се чудите откъде да намерите време за поредното задължение или да го губите напразно пред компютъра в опити да създадете нещо качествено на програмата Paint, можете да се доверите на специалист по фейсбук маркетинг, който да се грижи професионално за вашата страница. 

Това ви позволява да насочите вниманието си към другите важни неща, за които няма как да наемете човек, но по-важното в случая е, че един специалист знае как да постигне истински резултати. 

Може би вече знаете, че аз (Саше Вучков) специализирам в привличането на редовни посетители чрез фейсбук маркетинг на баровете и ресторантите. Затова е логично да ви предложа да управлявам вашата фейсбук страница.

Когато ми се доверите, вие получавате: 

Фейсбук маркетинг стратегия

За да постигнем добри резултати с маркетинга си в социалната мрежа, трябва да определим целите, които ще преследваме и как точно ще ги постигнем.

Увеличаване на феновете

Колкото повече хора харесват фейсбук страницата ви, толкова повече редовни посетители ще имате, ако тя се управлява, както трябва от професионалист.

Оптимизиране страницата

Ще попълним и редактираме информацията на страницата ви така, че тя да представя заведението в най-добрата му светлина.

12 поста месечено

Днес е важно да се подхожда стратегически при публикуването, като високото качество е много по-важно от голямото количество.

Забележка: Много е важно феновете да се привличат правилно, за да са и клиенти.

Бонус: Безплатен поздрав на феновете за най-важните празници.

Промотиране на постове

Вашите фейсбук постове ще достигат до феновете и други подходящи хора на една приемлива цена.

Мониторинг на страницата

Тя ще бъде наблюдавана, анализирана и оптимизирана ежедневно така, че да работи здраво за успеха на вашия бар или ресторант.

Отговори на въпроси и коментари

Правилното общуване с феновете е ключов момент, от който зависи спечелването им за редовни посетители.

Месечни отчети

В началото на всеки месец ще получавате отчет за постигнатото в рамките на предходния, придружен от анализ какъв да е следващия ни ход

Ако всичко дотук ви звучи добре и наистина искате една жива фейсбук страница, която ви помага да се радвате на оборотно заведение с редовни и доволни клиенти всеки ден, тогава попълнете формата, която следва, за да проведем среща и да ви запозная с подробностите.

Заявете безплатна консултация

За да заявите безплатна консултация, просто попълнете формата и аз ще се свържа с вас…

Задачата ни е да си поговорим за настоящето ви присъствие във Facebook, вашите конкретни нужди и да ви помогна да разберете каква е първата ви стъпка към по-добро представяне, което укрепва доверието във вас и ви помага да привличате повече редовни посетители.  

Тъй като разговорът може да продължи до 40 минути, вероятно първото ми обаждане или имейл ще бъде, за да се запознаем и да си уговорим удобен час, в който да проведем консултацията.

Независимо дали говорим по телефона, по Skype или се срещнем лично,  аз ще се постарая да отговоря подробно на всички ваши въпроси.

Затова заявете своята безплатна консултация, като попълните формата още сега…