Само 3 начина да спечелите
по имейл сърцата на потребителите

Ако изобщо не ви се нрави да ви нарочват за спамъри и да ви пращат гневни писма от сорта на „Спрете вече да ме спамите с тъпите си оферти“, тогава е важно да изпращате имейли, които печелят сърцата на потребителите.

Независимо дали искате да изпратите последната си промоция или просто линк към най-новия ви блог пост, има 3 начина да го направите и получателите всъщност да ви се радват.

Ето ги и тях:

Начин 1. Усмихвайте

Живеем във времена, когато забавлението е издигнато в култ. Киното, музиката, театъра, телевизията, романите, нощните клубове… Всичко това са индустрии за стотици милиарди долари.

Потребителите искат „fun“ и са готови да си плащат за него!

Каква ще е реакцията им, ако го получат безплатно? Като подарък от любимия си бранд за това, че са лоялни клиенти?

Затова най-лесният начин да спечелите сърцата им е като им изпращате забавни имейли. Тук съвсем нямам предвид вицове и снимки на котета, макар че не ги изключвам.

Тук имам предвид дори малки щриховки като интересна дума в заглавието, любопитен факт някъде из текста, игрив тон или някоя друга забавна вметка.

Дори само това е достатъчно да направи имейлите ви желани и очаквани.

Пример: https://bfavourite.com/ne-e-nujno-da-kreshtite-allah-akbar/

Начин 2. Образовайте

Всеки от нас има своите проблеми и всеки от нас иска да се отърве от тях възможно най-бързо, най-лесно и най-евтино. Затова винаги се ослушваме за нова информация, която да ни помогне да го направим.

Ето защо няма да сгрешите, ако откриете проблемите на своите целеви потребители и започнете да говорите за тях в мейлите си.

Ако предлагате и работещи решения, така ще натрупате доста добра карма, която ще ви се върне под формата на висока честота на отварянията, благодарствени писма и т.н. Брандът ви просто ще започне да процъфтява.

Пример: https://bfavourite.com/6-temi-koito-pochti-garantirat-vnimanie/

Начин 3. Вдъхновявайте

Животът е труден. Всеки от нас има своите мечти и цели, за които се бори. И всеки от нас се сблъсква с провала ежедневно.

Затова често имаме нужда не само да знаем как да постигнем нещо, но и че изобщо това е възможно.

Въпросът тогава е как да покажете на потребителите си , че мечтите им са постижими?

С истории за други хора, казвам аз. За хора, които са преодолели пречките и са триумфирали. Това може да е вашата собствена история, може да са историите на ваши клиенти, или пък истории от медиите, които имат нещо общо с нишата ви.

Ако включите подобни разкази, четенето на имейлите ви бързо може да се превърне в ритуал, които се следва стриктно всеки път.

Пример: https://bfavourite.com/kak-da-stanete-nai-interesnia-chovek/

Бонус Начин 4. Комбинирайте

Използвайте някаква комбинация от горните три начина и имейлите ви ще бъдат наистина забележителни. За тях ще се говори. За тях ще се пише.

Пример: https://bfavourite.com/копирайтър/

Надявам се, че забелязвате колко е ценен този инвентар от само четири доста мощни начина да печелите по имейл сърцата на целевите си потребители.

Тествайте всичко споменато…

И вижте резултатите с очите си.

Поздрави,
Саше Вучков

Leave a Comment