Писането е глагол: Възможно ли е
да станете драстично по-успешен автор?

Вижте находката, която незабавно ми помогна
да утроя продуктивността си...

Отново попаднах на златна жилка под формата на страхотна книга. След The Miracle Morning си мислех, че вече няма да прочета нещо, което да окаже такова радикално влияние за добро в живота ми на уеб копирайтър.

Но ето, разлистих Writing is a Verb и останах изумен. В тази книга открих ценен съвет след ценен съвет за това как човек да се наслаждава на писането и да е супер продуктивен. И то информацията е поднесена с топъл глас, лесни за смилане разяснения и любопитни примери.

Да не говорим за страхотното чувство за хумор на автора…

Затова силно ви препоръчвам тази книга. Ако се занимавате професионално с писане или ако това ви е хоби – няма значение, тя ще ви покаже:

  • Четири източника на мотивация и как да ги използвате така, че винаги да сте в готовност да излеете мислите си на екрана.
  • Как да преодолеете понякога неосъзнатите си страхове по отношение на занаята, които ви пречат да публикувате редовно и дори изобщо да започнете нова статия, книга или друг материал.
  • Как да направите и най-трудната си идея лесна за изпълнение така, че да я осъществите с кеф.
  • Как да си изградите ритуали, които да ви помагат да пишете почти на автопилот.
  • И много, много други практични съвети и упражнения, които ще ви помогнат да обичате писането не само когато мислите за него, но и когато действително го правите.

Тази книга наистина е способна да ви превърне в драстично по-успешен автор независимо дали сте съвсем начинаещи или опитен про. И независимо какво точно пишете: Статии, статуси, книги, научни трудове и т.н.

Например, в комбинация с The Miracle Morning, нейният ефект върху продуктивността ми е зашеметяващ – вече втора седмица създавам от 2 до 3 пъти повече съдържание като брой думи.

Затова действайте и се доберете до нея…

https://www.amazon.com/Write-Verb-Start-Writing-Excuses/dp/1582974594

Поздрави,

Саше Вучков

Харесахте ли този пост?

Следващият ще бъде още по-хубав... Запишете се за бюлетина и няма да го изпуснете, защото ще получите известие по имейл, когато го публикувам :)

(Политика : И аз мразя спама, така че имейл
адресът ви е на сигурно място при мен.)

Leave a Comment