Нужда от идеи за Lead Magnets?

Допадна ли Ви презентацията на Борил Богоев за магнитите (lead magnets)?

Несъмнено предлагането на магнити е най-лесния начин да убедите потенциалните си клиенти да се абонират за бюлетина Ви и да изградите стабилен имейл списък. Така Вие получавате шанса да комуникирате с потребителите си и да им предлагате оферти на редовна база, което увеличава многократно шанса Ви за продажба.

За да се случи всичко това обаче, имате нужда от наистина привлекателен магнит… Той трябва да хваща окото на клиента още със заглавието си. Не можете просто да напишете какво да е и да очаквате хората да разменят личните си данни за него.

Аз мога да Ви помогна да генерирате идеи за магнити, които са съобразени както с предпочитанията на потенциалните Ви клиенти, така и с нишата, в която позиционирате магазина/бизнеса си.

Това Ви гарантира, че имейл адресите, които получавате, са на хора с изявен интерес към продуктите Ви.

Или иначе казано абонатите на бюлетина Ви ще са значително по-склонни да се възползват от офертите Ви и да купуват от Вас.

Ако се обърнете към мен, аз ще:

  • Ще направя анализ на целевите Ви клиенти (по даден от Вас профил), за да открия какво ги интересува и ентусиазира. Благодарение на него ще знаем какво би мотивирало потенциалните Ви клиенти да разменят името и имейл адреса си срещу магнита без да се замислят.
  • Ще направя анализ на пазарната Ви ниша. Благодарение на него ще открием пресечната точка между интересите на потребителите и темите, свързани с продуктите Ви. Така темата, която изберем ще ни помогне да привлечем само заинтересуваните клиенти с най-голям потенциал за покупка.
  • Ще Ви генерирам 3 идеи за магнити, от които да си изберете. (Или пък да ги приложите и трите, ако поискате.)

Ще направя всичко това за Вас само срещу 50 лв.

Правя тази оферта специално за участниците в Оnline Аdvertising конференцията и тя е валидна до 27 април 2016 г.  Няма пречка да се възползвате от помощта ми и след тази дата, но тогава услугата е на цена от 120 лв.

Освен това аз съм фрийлансър с ограничен капацитет и затова мога да поема само определено количество клиенти накуп. Около 5-6.

Така че действате още днес…

Изпратете ми имейл на CintaFavourite@gmail.com като посочите за тема „Идеи за магнити“.

P.S. Заповядайте два примерни магнита, които участваха в реални кампании и си свършиха работата отлично:

fb-marketing-bfavourite
Кликнете тук, за да изтеглите магнита…
stb-pbook-1024
Кликнете тук, за да изтеглите магнита…

P.S. Ако искате и Вие такива магнити, тогава ми изпратете имейл на CintaFavourite@gmail.com като посочите за тема „Идеи за магнити“.