Има ли душа в съдържанието ви?

От векове се води спора дали съществува такова нещо като душата или не…

Проблемът е в това, че учените не могат да я открият. Не мога да я измерят. И не могат да си представят как би изглеждала тя.

Затова много от тях твърдят, че не съществува…

А всъщност е толкова лесно да я откриеш и опознаеш. Просто покани някой на чаша кафе и слушай внимателно какво ти говори. Виж емоцията в очите му. Постави се на негово място и погледни света от неговата гледна точка.

Когато направиш това, откриваш, че има нещо повече от кожа и кости. Откриваш едно великолепно и дълбоко „Аз“, което е различно от твоето и което тръпне в очакване да се изяви.

По същата логика и едно добро съдържание не е просто сборът от своите елементи: заглавие, подзаглавия, параграфи, думи и изречения. В него има нещо повече. Нещо, което го прави живо и му помага да владее въображението ни досущ като новопристигнал чужденец…

Става дума за страхотната идея, която извира от душевността на автора, за да се превърне самата тя в душа на текста. Душа, която да бъде търсена, разбирана и вечна.

Поздрави,
Саше Вучков

Харесахте ли този пост?

Следващият ще бъде още по-хубав... Запишете се за бюлетина и няма да го изпуснете, защото ще получите известие по имейл, когато го публикувам :)

(Политика : И аз мразя спама, така че имейл
адресът ви е на сигурно място при мен.)

Leave a Comment