Черешката на тортата, която
ви прави единствени по рода си

Според Оксфордския речник изразът „черeшката на тортата“ е метафора за последния детайл, който прави нещо перфектно.

Този детайл не е задължителен…

Но неговото наличие издига на едно по-високо ниво обекта, към който се прилага. Прави го съвършен на фона на всичко останало.

Ако проявим креативност и добавим подобни детайли към своя продукт, това ни помага да предложим на клиентите си нещо единствено по рода си, което те не могат да открият никъде другаде.

И което не могат да сравняват с нищо друго.

Не могат просто да отворят съседния сайт и да видят по-ниска цена например. Или по-бърза доставка.

Няма как…

Другият сайт не предлага точно същото…

При оптимизирането на страници за SEO и конверсии, черешката на тортата е ремаркетинга. Възможността да покажем реклама на потребителите, които вече са били на страницата, но не са конвертирали.

Възможността да се опитаме повторно да ги спечелим.

Това наистина променя играта в дълбочина, защото преди подобно нещо беше възможно само ако сме успели да съберем потребителските имейли. Само тогава можехме да си осигурим повторен контакт.

А сега е достатъчно потенциалният клиент да зареди нашия сайт и ние вече можем да продължим да комуникираме с него дори след като отдавна го е напуснал.

Ремаркетингът не е задължителен детайл…

Определено можете и без него…

Но добавянето му като финален щрих прави оптимизираната ви страница толкова по-добра, толкова по-полезна, толкова по-ефикасна.

Прави я съвършена на фона на всичко останало…

Поздрави,
Саше Вучков

Харесахте ли този пост?

Следващият ще бъде още по-хубав... Запишете се за бюлетина и няма да го изпуснете, защото ще получите известие по имейл, когато го публикувам :)

(Политика : И аз мразя спама, така че имейл
адресът ви е на сигурно място при мен.)

Leave a Comment