За Саше Вучков

Александър Вучков (CintaFavourite)

Саше Вучков е онлайн маркетинг консултант и копирайтър, който специализира в изготвянето на целеви страници, реклами, продаващи имейли, магнити за клиенти и други материали, предназначени за онлайн употреба.

Неговата мисия е да помага на предприемачите и мениджърите от сферата на дигиталния маркетинг да постигат повече конверсии и по-висока възвръщаемост от своите рекламни кампании.

Той е подходящ за Вас, ако искате:

  • Текстовете за Вашите реклами, целеви страници и сайтове да въздействат на посетителите и да ги стимулират да купуват.
  • Да имате по-висока възвръщаемост на парите, вложени в онлайн маркетинг и реклама.
  • Да изпъквате сред конкурентите си с уникално и добре написано съдържание… Което си е още една причина потребителите да предпочетат точно Вас и Вашите продукти.

Саше Вучков работи на свободна практика…

Това означава, че е независим специалист, който можете да наемате само когато имате нужда от него. За определен проект и за определено време. Така не се налага да плащате осигуровки на редовна база, да поддържате работно място, да купувате допълнително оборудване и т.н.

Той има повече от три години опит като онлайн маркетинг консултант и копирайтър, но ако броим и времето, в което се е занимавал с уеб програмиране и блогване под различни псевдоними, тогава може да се каже, че има зад гърба си поне 9 години опит в дигиталната сфера.

За толкова време Саше натрупва доста знания и ноу-хау…

Най-много му помагат в работата знанията по контент маркетинг, Еmail маркетинг, PPC реклама и реклама във Facebook. Те му позволяват да оформя материалите Ви според специфичните нужди на всяко едно от изброените направления. Това е важно, защото често различните маркетингови канали изискват различен подход в комуникацията с потребителите.

Саше Вучков е бакалавър по Бизнес Администрация.

Завършил е висшето си образование в Международното Висше Бизнес Училище в Ботевград.

Той често споделя, че 4-годишното му обучение в МВБУ го е заредило с предприемчивост и му е дало разбиране за вътрешните процеси и механики на бизнеса. Неща, които сега отлично допълват способностите му да създава маркетингово съдържание.

Преди да открие призванието си да пише въздействащи текстове и да се занимава с онлайн маркетинг, Саше се е пробвал в какво ли не…

Най-много се гордее с периодите от живота си, в които се е занимавал с уеб програмиране и работа като специалист „Общи банкови операции“ в една от добрите български банки.

За кратко е работил още като барман, сервитьор, помощник готвач.

Според него всичкия този разнообразен опит му е показал, че ограниченията са единствено в ума на човек. Ако той си постави цел, ако е готов да се учи и да работи здраво, то няма какво да го спре по пътя му към успеха, в която и да е сфера.

Днес целта на Саше е да стане „златен медалист“ в областта на създаването на маркетингово съдържание така, че да радва своите клиенти, като им помага да печелят повече от своите рекламни кампании.

Ако искате да разберете с какво точно може да Ви е полезен, кликнете тук…