За Саше Вучков

Снимка на Саше ВучковСаше Вучков е онлайн маркетинг консултант и копирайтър, който специализира в привличането на клиенти за ресторанти или барове с помощта на маркетинг и реклама във Facebook, както и със други онлайн средства.

Неговата мисия е да помага на ресторантьорите и управителите на барове да се радват на оборотно заведение с доволни и редовни посетители всеки ден дори ако локацията му не е от най-добрите.

 

Той може да ви помогне, ако искате:

  • Да използвате Facebook и като цяло – Интернет по един целенасочен и организиран начин, така че да пълните заведението си с посетители, за които е чест и удоволствие да ви посещават.
  • Да се радвате на повече редовни клиенти, които идват по-често.
  • Да създадете сплотена общност около бизнеса си, която е на ваша страна дори когато допуснете някакъв гаф.
  • Да имате по-висока възвръщаемост на парите, вложени в онлайн маркетинг и реклама.
  • Да изпъквате сред конкурентите си с уникално и добре написано съдържание, което си е още една причина потребителите да предпочетат точно вас и вашия ресторант или бар.

Как можем да постигнем всичко това заедно?

Изброените неща по-горе са дългосрочни цели, за които трябва да се работи здраво и за постигането на които трябва да се инвестират средства. Т.е. не е нито лесно, нито евтино. Още повече – не могат да се дадат железни гаранции, че усилията ни ще се възнаградят.

Наградата обаче напълно си заслужава риска!

Когато едно заведение предлага добра кухня, приятна обстановка и ведро обслужване, то има всички предпоставки да се превърне в „гореща точка“ за хората от района с помощта на отлично планирана и реализирана маркетинг стратегия.

Тази стратегия може да включва:

  • Жива и добре поддържана фейсбук страница
  • Иновативно администриран сайт
  • Редовно обновяван блог
  • Добре обгрижвана база данни с имейли на минали, настоящи и бъдещи клиенти
  • Резултатно ориентирани рекламни кампании

Всички тези елементи могат да се комбинират по такъв начин, че да образуват едно общо цяло, което носи несъразмерно по-добри резултати, отколкото ако всеки един от тях се използва поотделно.

За да постигнете това обаче, имате нужда от опитен специалист…

Саше Вучков се подвизава в мрежата отдавна

Той има повече от пет години опит като онлайн маркетинг консултант и копирайтър, но ако броим и времето, в което се е занимавал с уеб програмиране и блогване под различни псевдоними, тогава може да се каже, че има зад гърба си поне 12 години опит в дигиталната сфера.

За толкова време Саше натрупва доста знания и ноу-хау…

Най-много му помагат в работата знанията по контент маркетинг, имейл маркетинг, блогване и реклама във Facebook. Те му позволяват да оформя материалите ви според специфичните нужди на всяко едно от изброените направления. Това е важно, защото често различните маркетингови канали изискват различен подход в комуникацията с потребителите.

Саше Вучков е бакалавър по Бизнес Администрация.

Завършил е висшето си образование в Международното Висше Бизнес Училище в Ботевград.

Той често споделя, че 4-годишното му обучение в МВБУ го е заредило с предприемчивост и му е дало разбиране за вътрешните процеси и механики на бизнеса. Неща, които сега отлично допълват способностите му да маркетира ресторанти и барове в мрежата.

Преди да открие призванието си да пише въздействащи текстове и да се занимава с онлайн маркетинг, Саше се е пробвал в какво ли не…

Най-много се гордее с периодите от живота си, в които се е занимавал с уеб програмиране и работа като специалист „Общи банкови операции“ в една от добрите български банки.

За кратко е работил още като барман, сервитьор, помощник готвач.

Според него всичкия този разнообразен опит му е показал, че ограниченията са единствено в ума на човек. Ако той си постави цел, ако е готов да се учи и да работи здраво, то няма какво да го спре по пътя му към успеха, в която и да е сфера.

Днес целта на Саше е да стане „златен медалист“ в областта на онлайн маркетинга и да радва своите клиенти, като им помага да печелят повече пари и повече професионално удовлетворение от заведението си.

Из „Житейската философия на Саше“

Успех чрез полезни знания и умения,
Богатство чрез допринасяне в живота на околните,
Здраве чрез чиста храна и редовен спорт,
Любов чрез разбиране и раздаване,
и вечно Щастие чрез Успех, БогатствоЗдраве и Любов.

Ако искате да разберете с какво точно може да Ви е полезен, заявете безплатна консултация оттук…